Πόλεμος στο Ισραήλ: 13χρονη Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς στο κιμπούτς Be'eri - Νεκρή και η μητέρα της

Πόλεμος στο Ισραήλ: 13χρονη Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς στο κιμπούτς Be'eri - Νεκρή και η μητέρα της

Αγνοούνται η 16χρονη αδερφή της και ο πατέρας της – Μέχρι χθες οι συγγενείς ήλπιζαν πως είναι ακόμα ζωντανή

British_Girl
Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε μετά τη βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ δολοφονήθηκε, όπως αποκάλυψε συντετριμμένη η οικογένειά της.

Η 13χρονη Yahel εξαφανίστηκε μετά την επίθεση των τρομοκρατών στο κιμπούτς Be'eri και τη δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας της Lianne, η οποία γεννήθηκε στο Μπρίστολ.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε ότι η έφηβη σφαγιάστηκε επίσης στην επίθεση, αναφέρει το BBC. Η μεγαλύτερη αδελφή της Yahel, η Noiya, 16 ετών, και ο πατέρας τους Eli εξακολουθούν να αγνοούνται.

Κλείσιμο


Τα δυο κορίτσια δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τότε που οι τρομοκράτες της Χαμάς με όπλα τουφέκια και χειροβομβίδες, πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα στο μικρό κιμπούτς αναζητώντας ισραηλινές οικογένειες για να σφάξουν ή να απαγάγουν στις 7 Οκτωβρίου.

Sisters
Η Yahel, 13 ετών, (δεξιά με το λευκό φόρεμα) δολοφονήθηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της, ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Noiya, 16 ετών, (αριστερά) εξακολουθεί να αγνοείται
Girls_Israel
Η Yahel (αριστερά) και η μητέρα της Lianne (κέντρο) σκοτώθηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά τους. Η Noiya (δεξιά) εξακολουθεί να αγνοείται
Family_Hamas_Killed
Η Noiya, τέρμα δεξιά, και ο πατέρας της Eli (κέντρο) εξακολουθούν να αγνοούνται, ενώ η μητέρα της (αριστερά) σκοτώθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς


Οι θείοι των κοριτσιών μέχρι χθες ήλπιζαν ότι τα κορίτσια ήταν ζωντανά. Αλλά πριν από λίγο η οικογένεια έμαθε ότι η 13χρονη δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες.

Η αδελφή της Noiya και ο πατέρας της Eli, 51 ετών, παραμένουν αγνοούμενοι ενώ ο θείος τους Yossi, 53 ετών, απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστάτωση έξω από κολυμβητήριο στο Ηράκλειο – Άνδρας κοιτούσε την προπόνηση παιδιών και αυνανιζόταν


Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Έντονα φαινόμενα από τη νύχτα στη Θεσσαλία


Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες με τους δύο νεκρούς - Βρέθηκε το όπλο του φονικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης