Πόλεμος στο Ισραήλ: Ρίξαμε 6.000 βόμβες στη Γάζα βάρους 4.000 τόνων, λέει ο ισραηλινός στρατός
Σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους υγείας από τους βομβαρδισμούς που ξεκίνησαν από το Σάββατο έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 1.417 άνθρωποι - μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά - και έχουν τραυματιστεί πάνω από 6.000
Περίπου 6.000 βόμβες βάρους 4.000 τόνων έχει ρίξει από το Σάββατο μέχρι και σήμερα στη Γάζαο στρατός του Ισραήλ. Παράλληλα σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους υγείας από τους βομβαρδισμούς που ξεκίνησαν από το Σάββατο έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 1.417 άνθρωποι - μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά - και έχουν τραυματιστεί πάνω από 6.000.
Εν τω μεταξύ, η διακοπή της ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε από τον «πλήρη αποκλεισμό» του πολιορκημένου θύλακα από το Ισραήλ προκάλεσε καταδίκη και εκκλήσεις από διεθνείς οργανώσεις για την ανάληψη επείγουσας δράσης, καθώς «τα νοσοκομεία κινδυνεύουν να μετατραπούν σε νεκροτομεία».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα