Λευκός Οίκος - CBS: Στην πτέρυγα που βρίσκεται το οβάλ γραφείο, βρέθηκε η κοκαΐνη

Λευκός Οίκος - CBS: Στην πτέρυγα που βρίσκεται το οβάλ γραφείο, βρέθηκε η κοκαΐνη

Αναφορές για παρουσία του Χάντερ Μπάιντεν στον χώρο του Λευκού Οίκου λίγο πριν εντοπιστεί η ουσία

usa_white
Η λευκή σκόνη, η οποία εντοπίστηκε στον Λευκό Οίκο από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και αποδείχθηκε, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, ότι ήταν κοκαΐνη, βρισκόταν στη ντουλάπα του δωματίου που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι ως χώρο αποσκευών, σύμφωνα με το CBS News.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Άντονι Γκουλιέλμι είχε αρνηθεί να κατονομάσει το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σκόνη.

«Η ουσία βρέθηκε στον κοινόχρηστο χώρο της δυτικής πτέρυγας, όπου βρίσκονται το οβάλ γραφείο και τα γραφεία ορισμένων προεδρικών βοηθών και του προσωπικού υποστήριξη ... Η ουσία βρέθηκε σε μια αποθήκη, σε μια ντουλάπα που χρησιμοποιείται συνήθως από το προσωπικό και τους επισκέπτες του Λευκού Οίκου για να αφήνουν εκεί τα κινητά τους τηλέφωνα», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματικό των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, προτίθεται να εξετάσει πώς η ουσία έφτασε στη δυτική πτέρυγα. Η έρευνα θα περιλαμβάνει την εξέταση υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και αρχεία καταγραφής εισόδου στο κτίριο για να διαπιστωθεί ποιος μπορεί να είχε πρόσβαση στους χώρους όπου βρέθηκε η κοκαΐνη.

Η ύποπτη λευκή σκόνη ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής από αξιωματικούς της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ που πραγματοποιούσαν περιπολία στο κτίριο. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε εκκένωση, ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον Λευκό Οίκο.

Νωρίτερα, η New York Post έγραψε ότι λίγο πριν την ανακάλυψη της σκόνης, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, γνωστός για συμμετοχή σε σκάνδαλα ναρκωτικών και διαφθοράς, βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τη βίαζε αν δεν του ξέφευγε» - Τι λέει ο πατέρας της 13χρονης που έπεσε θύμα ασέλγειας από τον παππού της φίλης της

Η υποψήφια που είχε παρακαλέσει να μην γίνονται πάρτι στις Πανελλαδικές πέρασε στη Νομική - «Παρτάρετε ελεύθερα»


Αλέξης Τσίπρας: Οι... ατάκες που έγραψαν ιστορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης