Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι υποπτεύονται πως υπήρξε απόπειρα δηλητηρίασής του. Η εικασία περί δηλητηρίασης του βασιλιά των Ζουλού έρχεται ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο ενός εκ των κορυφαίων συμβούλων του, για τον οποίο υπάρχουν επίσης υποψίες ότι δηλητηριάστηκε.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι νοσηλεύεται και δέχεται τη φροντίδα των γιατρών. Την ίδια στιγμή, ο επίσημος εκπρόσωπος του βασιλιά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «χαίρει άκρας υγείας», δεν είναι πια στο νοσοκομείο και δεν πρέπει να προκαλείται «αδικαιολόγητος πανικός».
Σύμφωνα με το BBC, καμία πηγή δεν είναι απόλυτα έγκυρη για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά, λόγω της διαμάχης για τη διαδοχή του θρόνου. Ο βασιλιάς Μισουζούλου στέφθηκε μπροστά σε χιλιάδες υπηκόους του τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας που αμφισβητούν τη διαδικασία διαδοχής με την οποία πήρε ο 48χρονος τον τίτλο του μονάρχη. Έχουν μάλιστα προσφύγει στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι νόμιμος διάδοχος του βασιλιά Γκουντγουίλ Ζουελιθίνι είναι ένας άλλος γιος, ο πρίγκιπας Σιμακάντε.
Ο Γκουντγουίλ Ζουελιθίνι είχε έξι συζύγους και τουλάχιστον 26 παιδιά.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.