Εκλογές στην Τουρκία: Επίθεση με πέτρες σε συγκέντρωση του Ιμάμογλου από τους Γκρίζους Λύκους - Δείτε βίντεο

Εκλογές στην Τουρκία: Επίθεση με πέτρες σε συγκέντρωση του Ιμάμογλου από τους Γκρίζους Λύκους - Δείτε βίντεο

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης έκανε λόγο για προβοκάτσια και επιχείρησε να κατευνάσει το συγκεντρωμένο πλήθος για να αποφευχθούν τα χειρότερα

imamoglou-
Επίθεση με πέτρες, από 200 άτομα περίπου τα οποία πρόσκεινται στο Κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων και το ισλαμιστικό κόμμα Huda-Pa, δέχθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του στην οροφή ενός λεωφορείου μία ομάδα 200 ατόμων, όπως κατήγγειλε ο Εκρέμ Ιμάμογλου, άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του συγκεντρωμένου πλήθους και του ίδιου. Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, λέγοντας ότι θα κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Διευθυντή Ασφαλείας, τον νομάρχη και τον δήμαρχο, καθιστώντας υπεύθυνη για την επίθεση την αστυνομία που «κάθεται και παρακολουθεί τα 200 άτομα» να πετούν πέτρες.



Κλείσιμο


Από την πλευρά του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος επέστρεψε αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη, έκανε λόγο για προβοκάτσια και επιχείρησε να κατευνάσει το συγκεντρωμένο πλήθος για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από τους άνδρες της ασφάλειάς του και να απομακρυνθεί από τη συγκέντρωση.



«Βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποτραπεί η συνάντησή μας με συμπολίτες μου στην Ερζερούμ. Δήμαρχε, θα κουβαλάς αυτή την ντροπή για όλη σου τη ζωή» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ιμάμογλου.



Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο Εκρέμ Ιμάμογλου δείχνοντας ένα χτυπημένο παιδί και λέγοντας: «Η αστυνομία δεν μπορούσε να προστατεύσει αυτό το παιδί. Από ποιον; Από μερικά άτομα».




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Τρία νέα μέτρα από Μητσοτάκη: Αυξήσεις στο Δημόσιο για υπαλλήλους με παιδιά - €150 στους νέους στα 18 - Μείωση ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση κατοικιών

Σεξουαλική κακοποίηση - «Μου έλεγε ότι ήθελε να με βλέπει γυμνή, να μου κάνει παιδιά»: Σοκάρει η κατάθεση 14χρονης για τον 43χρονο βιαστή της

Κορωπί: Άφησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε - Δείτε βίντεο (σκληρές εικόνες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης