TikTok: Νεαρή έβαλε τα κλάματα επειδή προσφέρθηκε να πληρώσει τα ψώνια αγνώστων και όλοι τους αρνήθηκαν

TikTok: Νεαρή έβαλε τα κλάματα επειδή προσφέρθηκε να πληρώσει τα ψώνια αγνώστων και όλοι τους αρνήθηκαν

Ο συνδυασμός φιλανθρωπίας και TikTok αποδείχτηκε σκέτη αποτυχία για τη νεαρή δημιουργό της πλατφόρμας

tiktok_gr
Ο συνδυασμός φιλανθρωπίας και TikTok αποδείχτηκε σκέτη αποτυχία για μια νεαρή δημιουργό της πλατφόρμας, η οποία θέλησε να βαδίσει στα χνάρια άλλων TikToker που κερδίζουν likes και followers μέσω των βίντεο «προσφοράς» τους στον συνάνθρωπο, αλλά κατέληξε απογοητευμένη και... κλαμένη.

Η Βρετανίδα Amelia Goldsmith, εμπνεόμενη πιθανώς από πολλούς influencer που αρέσκονται να καταγράφουν τις «φιλανθρωπικές πράξεις» τους και να τις ποστάρουν για online «χειροκρότημα», αποφάσισε να πάει σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Sainsbury στο Λονδίνο και να προσφερθεί να πληρώσει τα ψώνια ενός άγνωστου πελάτη.

Στόχος της νεαρής influencer ήταν να «προσφέρει χαρά σε έναν άγνωστο», όμως όλες οι προσπάθειές της να «κεράσει» σε κάποιον πελάτη τα ψώνια του έπεσαν στο κενό, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ανέβασε τελικά στον λογαριασμό της TikTok.

@millyg_fit

in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop

♬ Dandelions Ruth B - CIMON PAWRET


Στο ξεκίνημα του κλιπ που έχει ήδη πάνω από 800 χιλιάδες προβολές, η Amelia εμφανίζεται νευρική αλλά αποφασισμένη, καθώς κατευθύνεται στο σούπερ μάρκετ για να υλοποιήσει το σχέδιό της.

«Ελπίζω να μη με κοιτάξουν σαν να είμαι καμιά σαλεμένη» λέει η κοπέλα, η οποία κατόπιν μπαίνει στο κατάστημα και κατευθύνεται προς τα ταμεία για να βρε έναν πρόθυμο... αποδέκτη της καλοσύνης της.

Αρχικά προσεγγίζει έναν πελάτη που βάζει τα πράγματά του στις σακούλες. Ο άγνωστος άνδρας, που η κοπέλα χαρακτηρίζει «θυμωμένο», ρωτάει την TikToker γιατί θέλει να του πληρώσει τα ψώνια και απορρίπτει αμέσως την προσφορά της. Σειρά έχει μια άλλη γυναίκα, η οποία αρνείται το ίδιο αποφασιστικά και γρήγορα. Σε μια λεζάντα στο βίντεό της, η Amelia εξηγεί ότι εκείνη τη στιγμή είχε ήδη αρχίσει να αισθάνεται αμηχανία και ντροπή. Ακόμα μία πελάτισσα εμφανίζεται στο βίντεο της Βρετανίδας, η οποία επίσης τη... γειώνει, λέγοντάς της ότι υπάρχουν άτομα στον κόσμο που αξίζουν πολύ περισσότερο από εκείνη αυτή τη χειρονομία καλοσύνης.

«Περίμενα ότι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα μιλούσα θα πετούσε από τη χαρά του, θα ήταν ευγνώμων και πρόθυμος να με αφήσει να πληρώνω τα ψώνια του, αλλά προφανώς αυτό δερν πήγε καλά», ακούγεται να λέει η TikToker στο κλιπ της.

Επειδή δεν ήθελε να φύγει από το κατάστημα άπρακτη, αποφάσισε τελικά να αγοράσει κάποια είδη, όπως μακαρόνια και σάλτσες, και να τα προσφέρει στο πρόγραμμα δωρεάς τροφίμων του σούπερ μάρκετ.

«Αισθάνομαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, δεν ξέρω τι συμβαίνει» εμφανίζεται να λέει η Amerlia με δάκρυα στα μάτια στο τέλος του βίντεο, συμπληρώνοντας πάντως ότι χάρηκε που μπόρεσε έστω να προσφέρει κάποια προϊόντα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

@millyg_fit

fitness gal after an 8 year long ED who eats what she wants now #fdoe #wieiadedrecovery #wieiad #fitness #calories

♬ Lucky Girl - Carlina
Κλείσιμο


Αρκετοί σχολιαστές κάτω από την ανάρτηση της κοπέλας έσπευσαν να την παρηγορήσουν και να της δώσουν συγχαρητήρια για τις προθέσεις της, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να εξηγήσουν στη νεαρή τι μπορεί να πήγε στραβά με την πρωτοβουλία της. «Μάλλον δεν τα κατάφερες λόγω της πελατείας στο συγκεκριμένο κατάστημα. Οι πελάτες στην δική μου περιοχή θα δέχονταν με χαρά», αναφέρει ένας σχολιαστής. «Φταίει ότι τραβούσες βίντεο! Σταματήστε πια όλοι σας με αυτό το πράγμα! Πηγαίνετε να κάνετε καμιά δωρεά σε τράπεζα τροφίμων», γράφει μια άλλη ανάρτηση.

«Θεωρώ ότι το να μοιράζεσαι τις καλές σου πράξεις online εξυπηρετεί περισσότερο τον δικό σου εγωισμό παρά κάποιον άλλον σκοπό», σημειώνει με νόημα ένας τρίτος σχολιαστής.





Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ο Μητσοτάκης ξεδιπλώνει ατζέντα αύξησης μισθών και μείωσης φόρων - Σήμερα το πρόγραμμα της ΝΔ

Η ισοψηφία που έφερε δύο στον τάκο και τα στατιστικά των παικτών από την αρχή του Survivor All Star - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης