Γαλλία: Επτά παιδιά και η μητέρα τους έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά στο σπίτι τους

Γαλλία: Επτά παιδιά και η μητέρα τους έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά στο σπίτι τους

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά

Fotia
Επτά παιδιά, ηλικίας από 2 ως 14 ετών, και η μητέρα τους έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα που πέρασε από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν, σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων ανατολικά του Παρισιού, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Ο πατέρας της μικτής αυτής οικογένειας, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα, απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της κοινότητας των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, πρόσθεσαν η πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς. Τέσσερα από τα παιδιά προέρχονταν από πρώτο γάμο της μητέρας, πρόσθεσε η χωροφυλακή. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στις αρχές του πρωινού, σύμφωνα και πάλι με την χωροφυλακή.

Η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 4 ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Νέα αποκάλυψη από Αναγνωστόπουλο - «Οι μπλε τρώνε»


Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής η μεταφορά νεφροπαθών - Στο ΕΚΑΒ η Μίνα Γκάγκα


Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Η χιονισμένη Αθήνα από ψηλά - Εντυπωσιακό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης