Survivor All Star: Νέα αποκάλυψη από Αναγνωστόπουλο - «Οι Μπλε τρώνε»

Survivor All Star: Νέα αποκάλυψη από Αναγνωστόπουλο - «Οι Μπλε τρώνε»

Δείτε την ανάρτηση του πρώην παίκτη στο Twitter για την ομάδα των Μαχητών

kwstas_anagnostwpoulos1
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές μέρες από το Survivor All Star και δεν έχει σταματήσει να πετά «σπόντες» για το ριάλιτι.

Ο Μισθοφόρος, έχει προχωρήσει σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για το παιχνίδι, ενώ το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην ομάδα του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, έγραψε: «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», προσθέτοντας δίπλα το hashtag του Survivor.

Όταν μάλιστα, μία ακόλουθός του σχολίασε ότι «δεν σε τιμάνε αυτά», εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Την αλήθεια λέω αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμανε οκ δεκτό».


Δείτε την ανάρτησή του

Οι δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του
Όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος  επέστρεψε στην Ελλάδα  ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα η υποδοχή του στην Ελλάδα, έκρυβε για εκείνον μία έκπληξη, καθώς αντίκρισε κόσμο στο αεροδρόμιο με αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Με τη σειρά του ο ίδιος έκανε ελάχιστες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν εκεί. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: «Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Δεν σας αρέσει; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω» είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Για το αν υπάρχουν κινητά είπε: «Δεν ξέρω. Θα δούμε παιδιά. Ε θα βγω στον ΣΚΑΙ. Όλα καλά κι όλα τέλεια» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqahew1scqrl)

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, «καρφώνοντας» το Survivor All Star. Με τη δημοσίευσή του έδειξε ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ανάρτησε στο Instagram μια αφίσα του τσίρκου Medrano, δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Anagnostopoulos
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρός σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Ο Κρις Σταμούλης ξανά στον τάκο του Survivor All Star και ο «ηγέτης» που... κρύβεται - Δείτε βίντεο

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία κατακτώντας το 32ο της μουσικό βραβείο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης