Ρωσία: Πρόστιμο 17 εκατ. δολαρίων στην Apple για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά
Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία αντιμονοπωλιακής προστασίας, η Apple ανάγκαζε τους Ρώσους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες πληρωμών της
Η Ρωσική υπηρεσία αντιμονοπωλιακής προστασίας (FAS) επέβαλε στηνApple πρόστιμο περίπου 17,4 εκατομμυρίων δολαρίων για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της αμερικανικής εταιρείας στην αγορά, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ρωσική ρυθμιστική αρχή, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Στην ανακοίνωσή της, η ρυθμιστική αρχή αναφέρει ότι προηγουμένως είχε διαπιστώσει ότι η Apple ανάγκαζε τους Ρώσους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες πληρωμών της Apple με την εφαρμογή iOS App Store, παραβιάζοντας τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού στη Ρωσία.
Στην ανακοίνωσή της η FAS αναφέρει ότι η Apple θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο εντός δύο μηνών.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.