Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ, μιλώντας σήμερα στο ενεργειακό συνέδριο Russian Energy Week που πραγματοποιείται στην Μόσχα, δήλωσε ότι η Ρωσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο της κατασκευής πρόσθετων γραμμών στον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream.
«Αυτή είναι μια από τις επιλογές που θα εξετασθεί. Θα δουλέψουμε πάνω στην ιδέα αυτή» δήλωσε ο Νόβακ.
Ο Νόβακ είπε επίσης ότι η διαρροή στον αγωγό πετρελαίου Druzhba (Φιλία) φαίνεται πως έχει εξαλειφθεί, όπως και ότι τα μέτρα ασφαλείας στον αγωγό TurkStream, μέσω του οποίου διοχετεύεται ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία, έχουν «αναβαθμισθεί».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.