Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ, μιλώντας σήμερα στο ενεργειακό συνέδριο Russian Energy Week που πραγματοποιείται στην Μόσχα, δήλωσε ότι η Ρωσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο της κατασκευής πρόσθετων γραμμών στον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream.
«Αυτή είναι μια από τις επιλογές που θα εξετασθεί. Θα δουλέψουμε πάνω στην ιδέα αυτή» δήλωσε ο Νόβακ.
Ο Νόβακ είπε επίσης ότι η διαρροή στον αγωγό πετρελαίου Druzhba (Φιλία) φαίνεται πως έχει εξαλειφθεί, όπως και ότι τα μέτρα ασφαλείας στον αγωγό TurkStream, μέσω του οποίου διοχετεύεται ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία, έχουν «αναβαθμισθεί».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.