Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Marriott International σταμάτησε τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Marriott International σταμάτησε τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

Κλείνουν καταστήματα παιχνιδιών στη Ρωσία λόγω έλλειψης προϊόντων Lego

marriott_russia
Την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία, μετά από 25 χρόνια, ανακοίνωσε η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International, η οποία λειτουργεί μεταξύ άλλων τα brands Sheraton, Ritz-Carlton και Renaissance.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι πρόσφατα ανακοινωθέντες περιορισμοί των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ στη Ρωσία καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της λειτουργίας ή της δικαιόχρησης ξενοδοχείων στη ρωσική αγορά. Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να σταματήσουμε όλες τις δραστηριότητες της Marriott International στη Ρωσία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Κλείνουν καταστήματα παιχνιδιών λόγω έλλειψης προϊόντων Lego

Στο μεταξύ, ρωσική εταιρεία που είναι επίσημος μεταπωλητής των παιγνιδιών της βιομηχανίας Lego ανακοίνωσε σήμερα ότι «παγώνει» προσωρνά τη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων της στη Ρωσία μετά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα για την εισβολή της στην Ουκρανία, οι οποίες έπληξαν το δίκτυο προμηθειών της.

«Οι προμήθειες της Lego στη Ρωσία έχουν προσωρινά σταματήσει και συνεχίζουμε να λειτουργούμε μόνο με τοπικά αποθέματα. Σε σχέση με αυτό, παγώνουμε προσωρινά τη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων», ανέφερε ο τοπικός μεταπωλητής σε email προς τους πελάτες του, το οποίο είδε το Reuters.

Η Lego είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι διακόπτει τις αποστολές προς τη Ρωσία δεδομένης της σοβαρής αναστάτωσης που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τη Lego στη Ρωσία διαθέτει 81 καταστήματα στη χώρα, τα οποία διαχειρίζεται η Inventive Retail Group.


Ειδήσεις σήμερα:

Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα

Στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου ο Όλαφ Σολτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης