Η Ουκρανία μιλά για «εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στο ανατολικό μέτωπο» - «Η μοίρα της χώρας κρίνεται εκεί»
Οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να περικυκλώσουν τα ουκρανικά στρατεύματα σε δύο πόλεις στις όχθες στου ποταμού Σιβέρσκι Ντονέτς – Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας έκανε λόγο για την πιο ενεργή φάση της επίθεσης ευρείας κλίμακας»
Ανησυχία για την κατάληξη των μαχών στην ανατολική Ουκρανία, που κατά το Κίεβο θα μπορούσαν να καθορίσουν τη μοίρα της χώρας, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας Ολεξάντρ Μοτουζιάνικ.
Τρεις μήνες αφότου η Ρωσίαξεκίνησε τον πόλεμο, οι δυνάμεις της προσπαθούν να περικυκλώσουν τα ουκρανικά στρατεύματα σε δύο πόλεις στις όχθες του ποταμού Σιβέρσκι Ντονέτς. Σύμφωνα με τον Μοτουζιάνικ, οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες να διασχίσουν τον ποταμό.
«Παρακολουθούμε πλέον την πιο ενεργή φάση της επίθεσης ευρείας κλίμακας που έχει εξαπολύσει η Ρωσίαεναντίον της χώρας μας», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
«Η κατάσταση στο ανατολικό μέτωπο είναι εξαιρετικά δύσκολη, επειδή η μοίρα της χώρας μας κρίνεται ίσως εκεί αυτήν τη στιγμή», τόνισε.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.