Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας ενέκρινε αύξηση των συντάξεων κατά 3,9% από την 1η Ιουλίου, επιπλέον μιας προηγούμενης αύξησής τους κατά 5%, ώστε να αντισταθμιστεί ο αντίκτυπος από τον αυξανόμενο πληθωρισμό, δήλωσε σήμερα στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν.
Ο ίδιος δήλωσε επίσης πως η Ουγγαρία δεν βλέπει εμπόδια για να υπογράψει με τις Βρυξέλλες μια συμφωνία για να της χορηγηθούν κεφάλαια ανάκαμψης.
«Μελετήσαμε την επιστολή της Κομισιόν, δεν υπάρχει εμπόδιο για να υπογράψουμε τη συμφωνία για το ταμείο ανάκαμψης, καθώς τα θέματα που τίθενται στην επιστολή είναι όλα θέματα για τα οποία διαπραγματευόμαστε εδώ και μήνες με την Κομισιόν», δήλωσε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Γκέργκελι Γκούλιας. «Δεν υπάρχει κανένα σημείο στο οποίο να μην έχουμε κοινή θέση ή για το οποίο να μην έχουμε βρει κάποια αποδεκτή λύση».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.