Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου - Συνθήματα μίσους στο σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη στην Πάτρα

patra_oikogeneia_tzwrtzina_maim
Ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας , ξεκινά από σήμερα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ξεκινούν κι αυτές από την αρχή μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.
Θα τεθούν στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα , η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και την 7 μηνών Ίριδα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

«Το σπίτι του θανάτου» -«Ψόφα Ρούλα»

Η οργή και ο θυμός για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στο οδόστρωμα του σπιτιού της.

«Το σπίτι του θανάτου»-«Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί εξω από το σπίτι της ενώ δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.

Δείτε φωτογραφίες:

Κλείσιμο
patra-1
patra-12
patra-13
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης