Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετκαταδίκασε σήμερα τις δολοφονίες αμάχων στην ουκρανική πόλη Μπούτσα, χωρίς όμως να κατονομάσει τις ρωσικές δυνάμεις ως υπεύθυνες.
"Είμαστε σοκαρισμένοι από τις φρικτές εικόνες - τις φρικιαστικές σκηνές - και τις καταδικάζουμε. Τα δεινά των Ουκρανών αμάχων είναι τεράστια, και κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε", τόνισε ο Μπένετ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
Το Ισραήλ τηρεί αποστάσεις από την έναρξη της ρωσικής εισβολής της στην Ουκρανία, δίχως να επικρίνει την Ρωσία. Αντ' αυτού ο πρωθυπουργός Μπένετ επιχειρεί να μεσολαβήσει για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.
Το εβραϊκό κράτος επίσης επιθυμεί να αφήσει ανοιχτούς τους διαύλους με τον ρωσικό στρατό στη Συρία, όπου τακτικά ισραηλινές δυνάμεις εξαπολύουν αεροπορικές επιδρομές.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.