Πρίγκιπας Χάρι: «Μυστική» εμφάνιση - έκπληξη σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά

Πρίγκιπας Χάρι: «Μυστική» εμφάνιση - έκπληξη σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά

Μία ημέρα πριν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την συνάντηση με τον Ουίλιαμ - Γιατί πρίγκιπας Κάρολος και Κέιτ Μίντλετον δεν θα είναι παρόντες στην τελετή;

arry
Εμφάνιση - έκπληξη πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρίγκιπας Χάρι σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με σοβαρές ασθένειες στο Λονδίνο, στην οποία έχει τεθεί επικεφαλής από το 2007. Ο δούκας του Σάσσεξ εμφανίστηκε στην εκδήλωση της οργάνωσης WellChild Awards, αφού πριν υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, που βγήκε αρνητικό, μετά το πέρας της πενθήμερης αυτοαπομόνωσης στο Frogmore Cottage, όπως επιτάσσουν οι κανόνες για την προφύλαξη από τη νόσο covid - 19.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο αλλά οι διοργανωτές προτίμησαν να επισπεύσουν την διεξαγωγή της, ώστε ο δούκας του Σάσσεξ, που έφτασε στο Λονδίνο την Παρασκευή για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, να μπορέσει να δώσει το «παρών».

Ο έκτος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας συγκινήθηκε όταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση μίλησε για τον δικό του ρόλο ως πατέρας. Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τονίζουν πως η συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση είναι στην καρδιά του πρίγκιπα Χάρι και οι διοργανωτές «κίνησαν γη και ουρανό» για να εξασφαλίσουν την παρουσία του, που μέχρι την τελευταία στιγμή είχε κρατηθεί μυστική. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Βρετανός γαλαζοαίματος μίλησε με τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς και με τους εργαζόμενους για την φροντίδα των παιδιών.

Αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα με απόντες τον πρίγκιπα Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον, εκεί όπου «η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού» έζησε μαζί με τους δύο γιους της, πριν κοπεί απότομα το νήμα της ζωής της σε τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Κλείσιμο
Πηγές κοντά στον Ουίλιαμ και τον Χάρι υποστηρίζουν πως τα δύο αδέλφια, των οποίων η σχέση τους τελευταίους μήνες έχει περάσει από «σαράντα κύματα» μετά και την αποκαλυπτική συνέντευξη των Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, πως οι γιοι του Καρόλου και της Νταϊάνας θα συναντηθούν κατ' ιδίαν μετά τα αποκαλυπτήρια. Στην τελετή δεν θα παραβρεθεί η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σκωτία, ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος, αλλά ούτε και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να επισκεφθεί τον χώρο των αποκαλυπτηρίων πριν την τελετή μαζί με την σύζυγο και τα τρία παιδιά του. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα «για να μην έρθουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος, που θα του ξυπνήσουν αναμνήσεις, ευχάριστες και δυσάρεστες».

Όσο για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από την τελετή, πηγή κοντά στη δούκισσα του Κέιμπριτζ δήλωσε στην αμερικανική ιστοσελίδα Page Six πως «ο Ουίλιαμ έχει κουραστεί με το δράμα (για τη σχέση με τον Χάρι) και η Κέιτ δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε αυτό».

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, τα δύο αδέλφια θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και αξιοπρεπή στάση στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, όπως ανέφεραν στην Page Six άτομα από το περιβάλλον των δύο γαλαζοαίματων.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως Χάρι και Ουίλιαμ δεν θα έχουν χρόνο για κατ' ιδίαν συνάντηση, όπως υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος, αφού αμέσως μετά την τελετή ο Χάρι θα επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα θα παραστούν μόνο 15 άτομα, εξαιτίας των αυστηρών περιορισμών για την πανδημία, μεταξύ των οποίων, ο αδελφός της, κόμης Σπένσερ, οι δύο αδελφές της και ο γλύπτης που φιλοτέχνησε το έργο.


Ειδήσεις σήμερα

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών, «πολλαπλό» βιβλίο και ίδρυση πρότυπων ΕΠΑΛ - Τι αλλάζει από τη νέα σχολική χρονιά

Κρήτη: Με drones οι έρευνες για την 29χρονη Γαλλίδα στα Χανιά

Ο σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν για τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο: «Θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει, τραγικό που τους άφησαν ελεύθερους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης