Βασίλισσα Ελισάβετ: Το 2009 φέρεται να αποκάλυψε στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ την ομάδα που υποστηρίζει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το 2009 φέρεται να αποκάλυψε στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ την ομάδα που υποστηρίζει

Η 95χρονη μονάρχης πριν από από χρόνια φαίνεται να αποκάλυψε ότι είναι υποστηρίκτρια της West Ham

000_9BJ2NM11
Η βασίλισσα Ελισάβετ για πάρα πολλά χρόνια κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό την ομάδα που υποστηρίζει στο ποδόσφαιρο εν αντιθέσει με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της Aston Villa. 

Ωστόσο το 2009 η 95χρονη μονάχρης φέρεται να αποκάλυψε τις ποδοσφαιρικές της προτιμήσεις στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ. Τότε φέρεται να είπε ότι υποστηρίζει την West Ham. H βασίλισσα φαίνεται να αποκάλυψε την αγάπη της για τα «σφυριά» κατά τη διάρκεια συζήτησης για την αντιπολότητα της ομάδας του Λονδίνου με τη Milwall. 

Μάλιστα η Mirror παρέθεσε όσα είχε πει μία πηγή του κάστρου του Γουίνδσορ. «Η βασίλισσα δεν ήθελε ποτέ οι άνθρωποι να γνωρίζουν ποια ομάδα υποστηρίζει, επειδή θέλει να φαίνεται ουδέτερη», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ωστόσο όταν άκουσε δύο μέλη του προσωπικού να μιλούν για ένα ντέρμπι ανάμεσα στη West Ham και την Milwall άλλαξε άποψη και αποκάλυψε την ομάδα που υποστηρίζει», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Πάντως όταν η αντιπρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου είχε ρωτήσει τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο για το ενδεχόμενο η βασίλισσα να είναι φίλαθλος των «σφυριών» η αντίδρασή του «μάλλον δεν ήταν θετική». Μιλώντας στην Sun μετά τον θάνατό του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθώντας να σπάσω τον πάγο τον ρώτησα εάν η βασίλισσα είναι υποστηρίκτρια της ομάδας μας. Τότε εκείνος με κοίταξε εντελώς αμήχανα και μου είπε. "Πώς το σκεφτήκατε αυτό";»

Βέβαια το 2007 κατά τη διάρκεια βόλτας ποδοσφαριστών της Άρσεναλ γύρω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ο τότε ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» Σεσκ Φάμπρεγκας ανέφερε ότι η βασίλισσα είναι οπαδός της ομάδας. «Φαίνεται ότι η βασίλισσα παρακολουθεί ποδόσφαιρο και είναι οπαδός της Άρσεναλ». Μάλιστα υποστήριξε ότι σε συνομιλία που είχαν «η Αυτού Μεγαλειότης φάνηκε να γνωρίζει ποιος είμαι και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες».

Πάντως εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε πως «η Αυτού Μεγαλειότης κατά τη διάρκεια της βασιλείας της έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες ποδοσφαίρου ενώ για πολλά χρόνια απένειμε το κύπελλο Αγγλίας στην Κυπελλούχο ομάδα». «Πλέον η βασίλισσα έχει παραδώσει τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Τώρα όσον αφορά την ομάδα που υποστηρίζει δεν είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε», συμπλήρωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.




Ειδήσεις σήμερα:


Η Μαρία Σάκκαρη στον Δανίκα: «Είμαι Σπαρτιάτισσα και μου αρέσει»

Κώστας Σάκκαρης για τη νίκη της Μαρίας: Η Σπαρτιάτισσά μας, τα έδωσε όλα για ακόμα μία φορά

Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Αττικής: Καταργείται η απόσταση πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων από 15 Ιουνίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης