Η πρωινή ρουτίνα του Μπάιντεν: Τι κάνει όταν ξυπνά, με ποιο κανάλι ξεκινά την ημέρα του

Η πρωινή ρουτίνα του Μπάιντεν: Τι κάνει όταν ξυπνά, με ποιο κανάλι ξεκινά την ημέρα του

Διαβάστε τι κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος όταν χτυπά το ξυπνητήρι του

bidenovaloffice
Μπορεί να μην αποχωρίζεται τις αγαπημένες του λιχουδιές, όπως τα μπισκότα σοκολάτας, τα τσιπς και την πορτοκαλάδα «Gatorade», όταν όμως σηκωθεί από το κρεβάτι ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, θα... τρέξει στο γυμναστήριο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι βαράκια για να κρατάει σε φόρμα τα μπράτσα του.

Κι όμως. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Ντόναλντ Τραμπ, που ήταν φαν του... καναπέ και του πρόχειρου φαγητού, ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ γυμνάζεται ανελλιπώς και μάλιστα υπό την επίβλεψη γυμναστή. Κάνει ποδήλατο ή διάδρομο γυμναστικής και στη διάρκεια της άθλησης, παρακολουθεί πρωινά προγράμματα στη «μικρή οθόνη».
BIDEN_1
BIDEN_2
main-qimg-cebabbb351e16b9c685afce82eaec47d
Freedomroo-Biden2
Joe-Biden-exercises
BIDEN_3
ap_joe_biden_ice_cream_02_floated_jc_141009_16x9_1600
Το στατικό ποδήλατο «Peloton» είναι το αγαπημένο του, όπως αποκαλύπτουν αξιωματούχοι στο Λευκό Οίκο. Ο Τζο Μπάιντεν παρακολουθεί ανελλιπώς τις πρωινές εκπομπές όταν γυμνάζεται, όπως συνήθως το «New Day» του αμερικανικού δικτύου CNN ή το «Morning Joe» του MSNBC».

Κι όταν ολοκληρώσει την γυμναστική και το πρωινό του, περπατάει μέχρι το Οβάλ Γραφείο κραδαίνοντας έναν καφέ δερμάτινο χαρτοφύλακα και φακέλλους. Μαζί με την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ξεκινούν την πρωινή ενημέρωση σχετικά τα καυτά θέματα της διεθνούς επικαιρότητας.

Το βράδυ, o Τζο Μπάιντεν κοιμάται περίπου πέντε ώρες. Σύμφωνα με τους βοηθούς του, πάντως, είναι νυχτοπούλι. Κοιμάται αργά και του αρέσει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με συμβούλου τους αναλύοντας τα καυτά θέματα της ημέρας. Πάντως, το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν βάλει τις πυτζάμες του είναι να τηλεφωνήσει στον γιο του Χάντερ που έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το αγαπημένο γεύμα του Αμερικανού προέδρου είναι οι σούπες και οι σαλάτες με ψητό κοτόπουλο. Ωστόσο, πάντα, έχει μαζί του μπάρες πρωτεΐνης, φυστικοβούτυρο και σάντουιτς με μαρμελάδα.


Ειδήσεις σήμερα 

Σαρλ Μισέλ: «Δεν θα ανεχθούμε να παίζουν ρουλέτα με τις ζωές αθώων πολιτών»

Survivor: Ο «καραγκιόζης» που έγινε «άξιος»

Μπάιντεν: «Σκανδαλώδης» η αναχαίτιση του αεροσκάφους της Ryanair από τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης