Πούτιν: Απάντησε στον Ζελένσκι - Τον κάλεσε να συναντηθούν στη Μόσχα
«Εάν πρόκειται για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, τότε παρακαλώ, θα δεχθούμε τον πρόεδρο της Ουκρανίας στη Μόσχα σε όποια χρονική στιγμή τον εξυπηρετεί», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος
Ο Ρώσος πρόεδροςΒλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί στη Μόσχα με τον Ουκρανό ομόλογο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και να συζητήσει μαζί τους τις σχέσεις των δύο χωρών «ανά πάσα στιγμή» όποτε εκείνος μπορεί, αλλά παράλληλα τον παρέπεμψε στις ηγεσίες των αυτονομιστών για να συζητήσουν τη διένεξη στην ανατολική Ουκρανία.
«Εάν πρόκειται για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, τότε παρακαλώ, θα δεχθούμε τον πρόεδρο της Ουκρανίας στη Μόσχα σε όποια χρονική στιγμή τον εξυπηρετεί», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο, σχολιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την πρόταση που του έκανε πρόσφατα ο Ζελένσκι να συναντηθούν στο Ντονμπάς.
Αναφερόμενος στην πρόταση αυτή, είπε ότι εάν ο Ζελένσκι ήθελε να μιλήσει για τη σύγκρουση μεταξύ δυνάμεων του Κιέβου και των αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, θα πρέπει «πρώτα απ’ όλα να συναντηθεί με τους ηγέτες» των δύο δημοκρατιών του Ντονέτσκι και Λουγκάνσκ και μετά να συναντηθεί με εκπροσώπους μια τρίτης χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.