Νέο όνομα απέκτησε το εμβόλιο της AstraZenecaκαι από εδώ και στο εξής, στην Ευρώπη αποκαλείται Vaxzevria.
Μια αλλαγή που θα συνοδεύεται, μεταξύ άλλων, από νέα συσκευασία. Το ίδιο το εμβόλιο παραμένει αμετάβλητο.
Όπως τονίζει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην ιστοσελίδα του «το Vaxzevria είναι ένα εμβόλιο για την αποτροπή της COVID-19 για ανθρώπους άνω των 18 χρόνων Είναι παρασκευασμένο από άλλο ιό (της οικογένειας του αδενοϊού) που έχει τροποποιηθεί για να περιέχει το γονίδιο για την παρασκευή πρωτεΐνης από τον SARS-CoV-2. Το Vaxzevria δεν περιέχει τον ίδιο τον ιό και δεν μπορεί να προκαλέσει COVID-19».
Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς εμβόλιο που στις αρχές Μαρτίου είχε σταματήσει να χορηγείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες λόγω φόβων για πρόκληση θρομβώσεων μέχρι που ο ΕΜΑ το χαρακτήρισε «ασφαλές» και «αποτελεσματικό».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.