ΗΣύλβια Δεληκούραμίλησε στο Happy Day για τον σύζυγό της και τον γιο της κι έκανε μια αποκάλυψη για τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά.
Πόσο τη βοηθά ο Δημήτρης Λιόσης στις δουλειές του σπιτιού; Η ηθοποιός ανέφερε: «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».
Όπως είπε, τα 27 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, τα έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα» είπε με χιούμορ και περιέγραψε την ημέρα της γέννας: «Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι