Για τη μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της χώρας έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Ζαΐχ Μπολσονάρουγια τον τρόπου που διαχειρίζεται την πανδημία του κορωνοϊού.
Η χώρα της Νοτίου Αμερικής έχει γίνει το παγκόσμιο επίκεντρο των θανάτων από Covid, καθώς μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 300.000 θανάτους. Χαρακτηριστικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ένας στους τέσσερις θανάτους παγκοσμίως καταγράφεται στη Βραζιλία.
«Την Τρίτη 3.158 άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό στη Βραζιλία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη γενοκτονία της Ιστορίας μας», είπε ο Λούλα μιλώντας στο γερμανικό «Der Spiegel» προσθέτοντας ότι θα πρέπει να σωθεί η χώρα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας: νεκροθάφτες σκάβουν ακόμη και μέσα στη νύχτα για να ταφούν τα χιλιάδες θύματα της πανδημίας.
Η Βραζιλία κάθε μία ώρα μετράει 100 νεκρούς καταγράφοντας το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων μετά τις ΗΠΑ που έχουν σφυροκοπηθεί από τον φονικό ιό.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.