Επιπλέον, ανέφερε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινβώσουν σημαντικές αλλαγές στις διμερείς σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία μέχρι τη Δευτέρα.
«Μίλησα χθες με τον βασιλιά... Του κατέστησε σαφές ότι οι κανόνες αλλάζουν και πρόκειται να ανακοινώσουμε σημαντικές αλλαγές μέχρι και τη Δευτέρα. Θα τους θεωρήσουμε υπεύθυνους για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στη Univision.
Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να ενέκρινε «μια επιχείρηση για τη σύλληψη ή τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι το 2018», σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ΗΠΑ που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.