Η κλεψύδρα αδειάζει και οι ώρες που απομένουν είναι πια λίγες μέχρι να αρχίσει και επίσημα η εκστρατεία «Ελευθερία» και οι πρώτοι εμβολιασμοί να γίνουν.
Εργαζόμενη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θα είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα εμβολιαστεί.
Η Ευσταθία Καμπισιούλη που θα κάνει το εμβόλιο είναι έμπειρη νοσηλεύτρια με δύο και πλέον δεκαετίες προϋπηρεσίας στον Ευαγγελισμό.
Έχει ειδικευτεί στις ΜΕΘ και από τον περασμένο Φεβρουάριο είναι υπεύθυνη τομεάρχης των ΜΕΘ του νοσοκομείου, που στην πλειονότητα τους είναι πια ΜΕΘ Covid-19.
Το υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρο το πρόγραμμα των αυριανών εμβολιασμών.
Πρώτη που θα κάνει το εμβόλιο θα είναι η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη στις 13:00 και μισή ώρα αργότερα (13:30) το εμβόλιο θα κάνει ο φιλοξενούμενος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Ευαγγελισμού, Μιχάλης Γιοβανίδης.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.