Εμβόλιο Pfizer: 12,5 εκατ. δόσεις θα παραδοθούν προς το τέλος του χρόνου στην ΕΕ
Οι 27 χώρες μέλη της Ενωσης που χρειάζονται δόσεις του εμβολίου θα τις έχουν εντός πέντε ημερών
Οι εταιρείες BioNTech και Pfizer θα αποστείλουν 12,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους κατά της Covid-19 στην Ευρωπαϊκή Ενωση προς το τέλος του χρόνου, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας.
Οι 27 χώρες μέλη της Ενωσης που χρειάζονται δόσεις του εμβολίου θα τις έχουν εντός πέντε ημερών, δήλωσε ο επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας Σον Μάρετ, καθώς οι εταιρείες επιταχύνουν για να παραδώσουν τις πρώτες δόσεις μετά την χθεσινή έγκριση του εμβολίου τους από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.