Σοβαρή ζημιά στο παρμπρίζ αεροσκάφος τύπου Embraer E-145 της Mwant Jet, προκάλεσε ισχυρό χτύπημα από πουλιά, τη στιγμή που είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα του Κονγκό, Κινσάσα.
Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση 301 από το διεθνές αεροδρόμιο της Κινσάσα προς την πόλη Γκεμένα, στο Κονγκό. Αφού υπέστη ζημιά στο παρμπρίζ λόγω της σύγκρουσης με τα πουλιά, προσγειώθηκε άμεσα στο αεροδρόμιο της Κινσάσα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.