«Σκλάβα του σεξ έκανε στοματικό σεξ στον πρίγκιπα Άντριου υπό το βλέμμα της… Γκισλέιν Μάξγουελ»

«Σκλάβα του σεξ έκανε στοματικό σεξ στον πρίγκιπα Άντριου υπό το βλέμμα της… Γκισλέιν Μάξγουελ»

Ροζ αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο «The Spider» - Η σεξουαλική πράξη έγινε με φόντο μία ελαιογραφία όπου η Βιρτζίνια Ρόμπερτς απεικονίζεται σε λεσβιακή σκηνή 

andrew_main
Πιπεράτες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα σεξουαλικά κατορθώματα του πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας, μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου που αφηγείται τι συνέβαινε στα ερωτικά ραντεβού που είχε με «σκλάβες του σεξ».

Η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ, που ψάρευε ανήλικες κοπέλες για να ικανοποιήσουν σεξουαλικά τον πρώην φίλο και συνεργάτη της, Αμερικανό παιδεραστή, Τζέφρι Έπσταιν αλλά και την παρέα του, έπαιρνε «μάτι», όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου, υπό τον τίτλο «Τhe Spider» που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Την ώρα που η 17χρονη τότε «σκλάβα του σεξ» Βιρτζίνια Ρόμπερτς έκανε στοματικό έρωτα στον Βρετανό πρίγκιπα, η Γκισλέιν Μάξγουελ είχε το μάτι γαρίδα...

Prince Andrew’s Accuser Virginia Giuffre Speaks Out In New Interview | TODAY


Η σεξουαλική πράξη έγινε με φόντο μία ελαιογραφία όπου η Βιρτζίνια απεικονίζεται σε λεσβιακή σκηνή , όπως αναφέρει το βιβλίο «The Spider» (η Αράχνη) που υπογράφει ο Μπάρι Λέβιν. Η «μαντάμ» Μάξγουελ ήταν παρούσα στη σεξουαλική πράξη, κοιτώντας τον τρόπο με τον οποίο η Βιρτζίνια ικανοποιούσε τον πρίγκιπα Άντριου.

«Η σεξουαλική πράξη έγινε στο δωμάτιο μασάζ στην έπαυλη του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη». Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (σήμερα είναι παντρεμένη κι έχει το όνομα του συζύγου της -Τζιουφρέ) υποστηρίζει ότι ο Έπσταϊν την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου. Από την πλευρά του, ο Δούκας του Γιορκ διαψεύδει τις καταγγελίες.

Μάλιστα, από το περιβάλλον του πρίγκιπα Άντριου έσπευσαν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου. «Άλλη εβδομάδα, άλλο άτομο με βιβλίο να πουλήσει. Περισσότεροι αβάσιμοι ισχυρισμοί που τους πήραν 20 χρόνια να τους θυμηθούν. Ανυπομονούμε για αποδείξεις».

Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News


Κλείσιμο
Το βιβλίο του Μπάρι Λέβιν (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Penguin Random House) επικεντρώνεται στην έρευνα για τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταιν που αυτοκτόνησε στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2019.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός παιδόφιλος κάλεσε την Βιρτζίνια να συναντήσει τον πρίγκιπα Άντριου στο Μανχάταν, λίγο μετά που τον είχε κατηγορήσει ότι έκανε σεξ μαζί της στο σπίτι της Γκισλέιν στο Λονδίνο, τον Μάρτιο του 2001.

spider


Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το στοματικό σεξ έγινε στο δωμάτιο μασάζ του Τζέφρι Έπσταιν, παρουσία της Γκισλέιν Μάξγουελ. Η μαντάμ Μάξγουελ φέρεται να υπέδειξε στη Βιρτζίνια να καθίσει στα γόνατα του πρίγκιπα και μετά της είπε να τον πάρει μαζί της στο δωμάτιο μασάζ. Εκεί του έκανε μασάζ μπροστά από την ελαιογραφία που απεικόνιζε μία ερωτική σκηνή με την Βιρτζίνια και μία άλλη γυναίκα. Στη συνέχεια έκανε στοματικό έρωτα στον Άντριου ακούγοντας κλασική μουσικής ενώ η Γκισλέιν Μάξγουελ έπαιρνε μάτι...



Ειδήσεις σήμερα: 

Ο έκλυτος βίος του αναλυτή του CNN που αυνανίστηκε live: Απιστίες, σκάνδαλα και σεξουαλικές... εμμονές

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε ότι ήταν... «τσιμπημένη» μαζί του και «ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει»

Πτωχευτικός Νόμος: Πως θα διευθετούνται από αρχές του 2021 τα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης