Ο πρίγκιπας Άντριου είναι «τολμηρός εραστής» και έχει «εθισμό με το σεξ», ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Ο πρίγκιπας Άντριου είναι «τολμηρός εραστής» και έχει «εθισμό με το σεξ», ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του τον περιγράφουν ως τζέντλεμαν αλλά και συγκλονιστικό εραστή

andrew_main
«Εθισμένος στο σεξ» και «τολμηρός εραστής» είναι ο πρίγκιπας Άντριου σύμφωνα με νέο αποκαλυπτικό βιβλίο που βασίζεται σε μαρτυρίες γυναικών, οι οποίες ισχυρίζονται ότι είχαν... στενές επαφές με τον Βρετανό γαλαζοαίματος αφου τις σύστησε σε αυτόν ο αυτόχειρας παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Σεξ, ψέματα και βρώμικο χρήμα από την ισχυρή ελίτ του πλανήτη» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν εξηγεί ότι μίλησε με τουλάχιστον 6 γυναίκες που ισχυρίζονται πως συνευρέθηκαν ερωτικά με τον πρίγκιπα Άντριου. «Οι περισσότερες τον περιέγραψαν ως τον τέλειο τζέντλεμαν και ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Μία γυναίκα είπε ότι ήταν πολύ τολμηρός εραστής: δεν είχε κανένα όριο στο κρεβάτι. Μου είπε πως ο Άντριου τη συγκλόνισε στην κρεβατοκάμαρα και ότι απογοητεύτηκε επειδή δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί της».

Σύμφωνα με μια άλλη από τις γυναίκες που μίλησε ο Χάλπεριν, ο πρίγκιπας Άντριου «έχει εθισμό με το σεξ επειδή ερχόνταν πάντα δεύτερος, μετά τον Κάρολο». «Συνέκρινε τη σχέση του με τον αδερφό του με εκείνη του Γουίλιαμ και του Χάρι. Ο Γουίλιαμ θεωρούνταν κατάλληλος για βασιλιάς, όπως ο Κάρολος, ενώ ο ίδιος κιαι ο Χάρι ήταν τα "κακά παιδιά"... Αυτό τον οδήγησε στο να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που θύμιζε playboy. Δεν του έδιναν αρκετή προσοχή και αισθανόταν ξεχωριστός όταν κατάφερνε να έχει αυτές τις όμορφες γυναίκες στο κρεβάτι του», ισχυρίζεται ο συγγραφέας.

Όπως εξηγεί δημοσίευμα του Page Six, ο Χάλπεριν δεν εντόπισε καμία απόδειξη ότι ο Άντριου - που αρνείται κατηγορηματικά ότι έπεσε στο κρεβάτι με την φερόμενη σεξουαλική σκλάβα του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Ρόμπερτς - έκανε σεξ με ανήλικες γυναίκες. Ωστόσο,όπως αναφέρει «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έπσταϊν προμήθευε με γυναίκες τον Άντριου και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήταν φίλοι». «Είχε κόλλημα με τις κοκκινομάλλες και ο Έπσταϊν έστελνε τους ανθρώπους του να χτενίζουν τους δρόμους για τις πιο όμορφες γυναίκες με κόκκινα μαλλιά, πριν από τις συναντήσεις τους».

Ο Χάλμπεριν ισχυρίζεται πάντως ότι ο Άντριου - που επιμένει ότι η φιλία του με τον Έπσταϊν βασιζόταν στα κοινά επιχειρηματικά τους ενδιαφέροντα - άρχισε κάποια στιγμή να φοβάται τον παιδόφιλο μεγιστάνα. «Ο Έπσταϊν συγκέντρωνε πληροφορίες για ανθρώπους και τις χρησιμοποιούσε ενταντίον τους... [Όταν εκείνος και ο Άντριου συναντήθηκαν τελευταία φορά] το 2011, ο Άντριου ικέτευε γονατιστός τον Έπσταϊν να μην αποκαλύψει ποτέ τίποτα για εκείνον. Αν ο Έπσταϊν είχε καταφέρει να ρίξει έναν πρίγκιπα στα γόνατα, φανταστείτε τι εξουσία είχε πάνω σε άλλους ανθρώπους».

Το Page Six επικοινώνησε με εκπροσώπους του πρίγκιπα Άντριου ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μπόρις Τζόνσον κλείνει τις παμπ αλλά λέει «όχι» σε γενικό lockdown για την ώρα στη Βρετανία

Τι αλλάζει με το εμβόλιο της AstraZeneca μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις των New York Times;

Μόλις το 1% των Ελλήνων έχει αναπτύξει αντισώματα απέναντι στον κορωνοϊό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης