Ο Έπσταϊν «χτένιζε» τους δρόμους για να εξασφαλίζει κοκκινομάλλες στον πρίγκιπα Άντριου

Ο Έπσταϊν «χτένιζε» τους δρόμους για να εξασφαλίζει κοκκινομάλλες στον πρίγκιπα Άντριου

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα σεξουαλικά βίτσια του πρίγκιπα Άντριου – Θεωρείται εθισμένος στο σεξ και στις κοκκινομάλλες - «Δεν είχε όρια» λένε οι ερωμένες του σε νέο βιβλίο του Ίαν Χάλπεριν

andrew_main
Σε δεινή θέση έρχεται εκ νέου το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς, οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου, αφορούν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρίγκιπα Άντριου.

Στο βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Most Powerful Elite» («Σεξ, ψέματα και βρώμικα χρήματα από την πιο ισχυρή ελίτ του κόσμου»), τα σεξουαλικά βίτσια του 60χρονου πρίγκιπα βγαίνουν στη φόρα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν γράφει, μεταξύ άλλων, ότι ο πρίγκιπας Άντριου είναι εθισμένος στο σεξ και πολύ τολμηρός, δεν είχε όρια.

Ο Βρετανός συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με τουλάχιστον δώδεκα ερωμένες που δηλώνουν ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του πρίγκιπα Άντριου. Μία από τις ερωμένες του φέρεται να είπε στον συγγραφέα ότι ο πρίγκιπας ήταν «ένας τολμηρός εραστής» και «χωρίς «όρια» στο κρεβάτι. Ωστόσο, καμία από τις ερωμένες του δεν έκανε λόγο για σεξουαλική κακοποίηση επισημαίνοντας ότι το σεξ ήταν πάντα συναινετικό.

«Οι περισσότερες τον περιέγραψαν ως τον τέλειο τζέντλεμαν και ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Μία γυναίκα είπε ότι ήταν πολύ τολμηρός εραστής: δεν είχε κανένα όριο στο κρεβάτι. Μου είπε πως ο Άντριου τη συγκλόνισε στην κρεβατοκάμαρα και ότι απογοητεύτηκε επειδή δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί της», γράφει ο συγγραφέας.

«Είχε εθισμό στο σεξ επειδή ήταν πάντα δεύτερος»

«Μία από τις πρώην ερωμένες του πρίγκιπα Άντριου είπε ότι είχε εθισμό στο σεξ επειδή ήταν πάντα δεύτερος... μετά τον πρίγκιπα Κάρολο ... Συνέκρινε μάλιστα τη σχέση των υιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα- του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι», είπε ο συγγραφέας.

«Ο Γουίλιαμ θεωρείται ότι έχει κάτι το βασιλικό, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος, ενώ ο Άντριου και ο Χάρι ήταν τα «κακά αγόρια»». Αυτό ήταν που τον οδήγησε στον τρόπο ζωής του αλά Playboy. Μόνο όταν είχε όμορφες γυναίκες στο κρεβάτι ένιωσε ξεχωριστός. Και αυτός ήταν επίσης ο λόγος για τη φιλία του με τον Αμερικανό χρηματιστή- παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν», αναφέρει ο Βρετανός συγγραφέας στο βιβλίο του.

Έπεσε στα γόνατα του Έπσταϊν για να μην αποκαλύψει τίποτα

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έπσταϊν ήταν αυτός που εξασφάλιζε στον Άντριου κορίτσια», λέει ο συγγραφέας. «Ήταν παθιασμένος με τις κοκκινομάλλες και ο Έπσταϊν είχε ανθρώπους να «χτενίζουν» τους δρόμους αναζητώντας τις πιο όμορφες κοκκινομάλλες για τον φίλο του πρίγκιπα Άντριου».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, το τελευταίο διάστημα, ο πρίγκιπας Άντριου λέγεται ότι φοβόταν εξαιρετικά τον Τζέφρι Έπσταϊν. Σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις τους, το 2011, έπεσε στα γόνατα για να τον παρακαλέσει να μην αποκαλύψει τίποτα γι 'αυτόν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Την Παρασκευή τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ - Πρώτη και δεύτερη δόση μαζί στο τέλος Οκτωβρίου

Θετικός στον κορωνοϊό μαθητής σε δημοτικό σχολείο στα Βριλήσσια

Έβγαλαν σηκωτό άνδρα από λεωφορείο επειδή δεν φορούσε μάσκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης