Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ, λέει θύμα του Έπσταϊν

Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ, λέει θύμα του Έπσταϊν

Η πρώην σύντροφος του παιδεραστή, προαγωγού δισεκατομμυριούχου κόμπαζε για τις συνευρέσεις της με διάφορους εραστές

george_clooney
Θεωρώντας το σαν εξαιρετικό επίτευγμα, η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος του παιδεραστή, προαγωγού δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν, κόμπαζε ότι είχε κάνει στοματικό σεξ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Συγκεκριμένα, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, ένα από τα θύματα του Έπσταϊν, ανέφερε ότι το 2000, είχε ακούσει τη Μάξγουελ να περιγράφει με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια τη fellatio στον χολιγουντιανό σούπερ-σταρ και πολύφερνο εργένη εκείνη την εποχή.

Η Τζιούφρι, την οποίαν ο νεκρός πλέον Έπσταϊν εκμεταλλευόταν ως ανήλικη και την εκπόρνευε, συνταξίδευε συχνά με την Μάξγουελ. Όπως γράφει η Τζιούφρι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς «σε κάποιο από εκείνα τα ταξίδια που κάναμε μαζί, η Γκισλέιν χοροπηδούσε σαν μαθητριούλα. Δεν κρατιόταν να πει τα νέα της σε όλο τον κόσμο. Νόμιζε ότι της είχε συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, π.χ. ότι θα την έστεφαν πριγκίπισσα ή κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό που είχε γίνει, ήταν ότι είχε κάνει πί... στον Τζορτζ Κλούνεϊ, μέσα σε τουαλέτα, σε κάποια εκδήλωση».

Το μόλις 139 σελίδων σύγγραμμα της Τζιούφρι τιτλοφορείται «The Billionaire’s Playboy Club» («Το κλαμπ των δισεκατομμυριούχων Πλέϊμπόι») και περιέχει αναμνήσεις από την περιπέτειά της στα δίχτυα του Έπσταϊν και της συνεργού του, Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για μαστροπεία, κακοποίηση ανηλίκων κ.α. Η δίκη της αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2012. Γι' αυτήν, πάντως, η Βιρτζίνια Τζιούφρι γράφει ότι «στη Γκισλέιν άρεσε πολύ να διατυμπανίζει τις συνευρέσεις της με διάφορους εραστές».


Ειδήσεις σήμερα: 

Απίστευτο και όμως... πατρινό - Πιέζουν τους γιατρούς για βεβαιώσεις για να μη φοράνε μάσκες

Μετακινείται ο διοικητής του Α.Τ. Πόρου μετά τις καταγγελίες για πλημμελείς ελέγχους

Κυλλήνη - Κορωνοϊός: Αρνητικά τα 80 τεστ που έγιναν σε δομή μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης