Οι συμφωνίες της Τουρκίας με την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης θα εξακολουθήσουν να ισχύουν παρά την πρόθεση του πρωθυπουργού Φάγεζ αλ-Σάρατζ να παραιτηθεί, υποστήριξε σήμερα ο Ιμπραΐμ Καλίν, εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε δυσαρεστημένος από την ανακοίνωση με την οποία ο Φάγεζ αλ-Σάρατζ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί, αλλά ο Ιμπραΐμ Καλίν διευκρίνισε ότι η Αγκυρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις διμερείς συμφωνίες ανάμεσα στην Τουρκία και την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας προσθέτοντας ότι τούρκοι αξιωματούχοι είναι πιθανόν να ταξιδέψουν στην Τρίπολη τις προσεχείς ημέρες για να συζητήσουν τις εξελίξεις.
«Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στις συμφωνίες αυτές κατ΄αυτήν την πολιτική περίοδο διότι πρόκειται για αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν από την κυβέρνηση, όχι από ένα πρόσωπο», δήλωσε ο Καλίν στο Demiroren News Agency.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.