Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο καβγάς που έστησε ένας Σικελός μαφιόζος σε φυλακή η οποία κατέληξε με τον 60χρονο κρατούμενο να δαγκώνει, να κόβει και να καταπίνει το δάχτυλο σωφρονιστικού υπαλλήλου.
Ο Τζιουζέπε Φανάρα ο οποίος εκτιεί ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή Ρεμπίμπια στη Ρώμη επιτέθηκε στους συνολικά επτά σωφρονιστικούς υπαλλήλους που επιχείρησαν να επιθεωρήσουν το κελί του σύμφωνα με την Il Messagero.
Ο Φανάρα, ο οποίος είναι μέλος της Κόζα Νόστρα, κρατείται βάσει των διατάξεων του σοφρωνιστικού κώδικα που προβλέπει πλήρη απομόνωσή τους προκειμένου να μην μπορούν να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
«Κατά τη διάρκεια του καβγά ο Φανάρα δάγκωσε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού ενός σωφροιστικού υπαλλήλου. Το δάχτυλο εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η εισαγγελία να θεωρεί ότι το έφαγε» αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.
Ο 60χρονος μαφιόζος είχε ως όπλο μια σφουγγαρίστρα φωνάζοντας, κατά το δημοσίευμα, στους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους «θα σας κόψω τα λαρύγγια γουρούνια».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»