Έκρηξη στη Βηρυτό: Η viral αγκαλιά του Μακρόν σε Λιβανέζα - «Είμαι εδώ για να βοηθήσω εσάς»

Έκρηξη στη Βηρυτό: Η viral αγκαλιά του Μακρόν σε Λιβανέζα - «Είμαι εδώ για να βοηθήσω εσάς»

Στους δρόμους της Βηρυτού ο Μακρόν - Συνομίλησε με τους πολίτες

macron_1
Στον Λίβανο έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό της Βηρυτού μετά τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη.

Ο Γάλλος πρόεδρος, δεν δίστασε να περπατήσει στους κατεστραμμένους δρόμους της λιβανέζικης πρωτεύουσας και να συνομιλήσει με τους κατοίκους που τις τελευταίες μέρες μετρούν τις πληγές τους.

Οι πολίτες της Βηρυτού, μάλιστα, φώναζαν στον Εμανουέλ Μακρόν διάφορα συνθήματα, όπως «Βοηθήστε μας» και «Επανάσταση» με τον Γάλλο πρόεδρο να τους απαντά και να τους διαβεβαιώνει πως «η γαλλική βοήθεια δεν θα πάει σε διεφθαρμένα χέρια και ότι θα επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τις πολιτικές αρχές».

Μάλιστα, βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει μία Λιβανέζα να πλησιάζει τον Μακρόν και να έχει έναν έντονο διάλογο μαζί του, καταγγέλοντας τους πολιτικούς του Λιβάνου που «χειραγωγούν τον λαό τα τελευταία χρόνια» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο Εμανουέλ Μακρόν της δίνει το χέρι του, τη διαβεβαιώνει ότι είναι «εδώ για να βοηθήσει τον λαό και όχι αυτούς» και σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού και συμπαράστασης, αγκαλιάζει την οργισμένη διαδηλώτρια.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαέξι συλλήψεις στη Βηρυτό - Οργή των πολιτών που ζητούν δικαιοσύνη

Έκρηξη στη Βηρυτό: Λαϊκή οργή, επεισόδια, συγκρούσεις και δακρυγόνα

Έκρηξη στη Βηρυτό: Υπό κράτηση 16 ύποπτοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης