Οι Βρετανοί θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα

Η βρετανική «Daily Mail» γράφει ότι οι Βρετανοί θα μπορούν να ταξιδέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα

coronaviruschina
«Οι Βρετανοί θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία από την ερχόμενη εβδομάδα όταν η κυβέρνηση του Λονδίνου αποκαλύψει τις πρώτες «αερογέφυρες» που θα στηθούν με χώρες που έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της νόσου Covid- 19 ,ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες lockdown», γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Ωστόσο, πληροφορίες που έχει το protothema.gr, αναφέρουν ότι η χώρα μας δεν θα επιτρέψει την άφιξη Βρετανών τουριστών από 1ης Ιουλίου, όταν ξεκινήσουν οι διεθνείς πτήσεις.

Το δημοσίευμα της «Daily Mail» υποστηρίζει ότι, οι Βρετανοί υπουργοί αναμένεται να επιβεβαιώσουν ότι οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν περίπου δέκα χώρες χωρίς 14ημερη καραντίνα, κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι «αερογέφυρες» με τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου», υποστηρίζει η εφημερίδα «Daily Mail» με την Bρετανία να εξοργίζει την Πορτογαλία καθώς δεν την έχει συμπεριλάβει στην επίμαχη λίστα.

Επιπλέον, οι Βρετανοί ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τις χώρες της Νότιας Αμερικής, όπως γράφει το δημοσίευμα.

Ο Συντηρητικός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, θα δώσει το πράσινο φως για τις διακοπές σε ξένες χώρες την ερχόμενη Δευτέρα, όταν η κυβέρνηση του Λονδίνου θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο σχέδιο με τις αερογέφυρες, υπογραμμίζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Κλείσιμο
Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ολλανδία , το Γιβραλτάρ και οι Βερμούδες θα ανακοινωθούν επίσης ως ταξιδιωτικοί προορισμοί της Βρετανίας στον πρώτο γύρο των «ασφαλών χωρών στις 29 Ιουνίου.

Οι Βρετανοί αναμένεται επίσης να λάβουν το πράσινο φως για να επισκεφθούν τον Καναδά, το Μαρόκο και την Καραϊβική από τον Αύγουστο.

Επιπλέον, οι υπουργοί της Βρετανίας ενδέχεται να καταλήξουν σε συμφωνία με την Αυστραλία, όμως μέσω πτήσεων με χώρες που έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Σιγκαπούρη.


Ειδήσεις σήμερα: 

Μία Καλίφα: Πορνοστάρ της «τα χώνουν» στο Twitter - «Ξεκατίνιασμα» online με «μπηχτές» για... επιδόσεις

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Με Χημεία και Οικονομία η «αυλαία - Δείτε τα θέματα και απαντήσεις

Η ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρήκε δουλειά στη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φόβοι ότι η 33χρονη έκανε live μετάδοση σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης