Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Μήνυμα του προέδρου της FIFA προς τους Ιταλούς

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Μήνυμα του προέδρου της FIFA προς τους Ιταλούς

«Η ιταλική καρδιά μου σκίζεται από τις τρομερές εικόνες πόνου, που περιγράφουν το πένθος των οικογενειών στη χώρα μας», αναφέρει για τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα του από την επέλαση του κορωνοϊού

ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ
Μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έστειλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

«Η ιταλική καρδιά μου σκίζεται από τις τρομερές εικόνες πόνου, που περιγράφουν το πένθος των οικογενειών στη χώρα μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα προσφέρουμε ανακούφιση σε εκείνους που υποφέρουν, πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες», τόνισε ο πρόεδρος της FIFA για τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα του και συνέχσε:

«Η ώρα του ποδοσφαίρου θα επιστρέψει και μαζί θα γιορτάσουμε την έξοδο από έναν εφιάλτη. Ένα μάθημα όμως, πρώτα για εμένα, που πρέπει να το καταλάβετε μαζί μου: το ποδόσφαιρο μετά τον ιό θα είναι τελείως διαφορετικό, πιο κοινωνικό και υποστηρικτικό, δεμένο με την περιοχή και ταυτόχρονα πιο παγκόσμιο, λιγότερο φιλόδοξο και πιο φιλόξενο. Μόνο ένα πράγμα θα μείνει το ίδιο: η χαρά του γκολ και η αγκαλιά που εκφράζει αυτή τη χαρά. Θα είμαστε καλύτεροι, πιο ανθρώπινοι και πιο προσεκτικοί στις πραγματικές αξίες», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Νάπολι προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο για την επιστροφή του Καβάνι  

Παλαίμαχος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής δωρίζει 100.000 προφυλακτικά λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης