Γκόμες για κορωνοϊό: Το ματς με τη Βαλένθια έπαιξε ρόλο στην εξάπλωση, ένας από τους παίκτες ήταν θετικός

Γκόμες για κορωνοϊό: Το ματς με τη Βαλένθια έπαιξε ρόλο στην εξάπλωση, ένας από τους παίκτες ήταν θετικός

Ο άσος της Αταλάντα υποστήριξε ότι η συγκέντρωση των οπαδών στο γήπεδο την στιγμή που τα μέτρα ήταν αρκετά χαλαρά ήταν καταδικαστική για την εξέλιξη αυτή

ΓΚΟΜΕΖ_ΑΤΑΛΑΝΤΑ
Το σενάριο που θέλει το παιχνίδι της Αταλάντα με την Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ να έχει παίξει ρόλο στη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού υποστήριξε ο Παπού Γκόμες σε δηλώσεις του στην Ole.

Ο άσος της Αταλάντα υποστήριξε ότι η συγκέντρωση των οπαδών στο γήπεδο την στιγμή που τα μέτρα ήταν αρκετά χαλαρά ήταν καταδικαστική για την εξέλιξη αυτή.

«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη έλλειψη ενημέρωσης στην αρχή και όλοι τότε είχαμε πάρει την κατάσταση αρκετά ελαφρά. Νομίζαμε ότι απλώς είναι μια ακόμη ίωση ένας ιός σας όλους τους άλλους και έτσι συνεχίσαμε κανονικά τις ζωές μας. Τότε όμως άρχισαν οι θάνατοι και άρχισε ο φόβος», αναφέρει και συνεχίζει:

«Για την δραματική κατάσταση στο Μπέργκαμο ευθύνεται και το πρώτο παιχνίδι με την Βαλένθια. Στο γήπεδο υπήρξαν 45 χιλιάδες άνθρωποι. Επίσης όταν πήγαμε στη Βαλένθια τα πάντα ήταν αρκετά χαλαρά. Δεν υπήρχαν έλεγχοι. Τώρα όμως η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη με κρούσματα. Ένας παίκτης της Βαλένθια μάλιστα που είχε κορωνοϊό έπαιξε με εμάς. Τώρα περιμένουμε να δούμε εάν κάποιος από εμάς έχει κάποιο σύμπτωμα», ανέφερε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα - Πού δεν υπάρχουν κρούσματα

Κορωνοϊός: Η UEFA ανέβαλε επ' αόριστον τους τελικούς του Champions και του Europa League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης