Μπαρτσελόνα: «Πρώτος στόχος το καλοκαίρι ο Νεϊμάρ» λέει η εφημερίδα «Sport»
Πολλά θα κριθούν από τη φετινή πορεία της Παρί στο Champions League - Παραμένει «αγκάθι» το οκονομικό σκέλος
Πρώτο θέμα για ακόμα μία φορά είναι στα καταλανικά ΜΜΕ ο Νεϊμάρ, καθώς σύμφωνα με τη «Sport», ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι και το φετινό καλοκαίρι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόναεν όψει του μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού.
Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα… ρέστα τους για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, κάτι που δεν κατάφεραν το καλοκαίρι του 2019.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλά θα κριθούν από τη φετινή πορεία της Παρί στο Champions League, καθώς σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Γαλλίας αποκλειστούν και πάλι νωρίς, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο παίκτης στο Παρίσι.
Το μεγάλο πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι φυσικά το οικονομικό σκέλος, αφού οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν φτάνουν έως και τα 170 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να βγάλει εις πέρας μια τόσο δύσκολη αποστολή.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης