Σλούκας: Καμία ενημέρωση από την Φενέρ για απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ

Σλούκας: Καμία ενημέρωση από την Φενέρ για απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα καλά κρατεί, ωστόσο παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στην Τουρκία, η διοίκηση της Φενέρ δεν έχει καλέσει σε απολογία τον Έλληνα άσο

Slouky_Look
Το καλοκαίρι του 2017 είχε στα χέρια του την πρόταση επιστροφής στον Ολυμπιακό ή της επιστροφής στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο επέλεξε να ανανεώσει με την Φενέρ...

Το ίδιο και το περασμένο καλοκαίρι, όταν το όνομα του είχε εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν κυρίως τον Ολυμπιακό με τον ίδιο όμως να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Πόλης γιατί όπως εξήγησε: «Οι βασικοί λόγοι ήταν δύο, ο ένας ήταν ο προπονητής που θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και το δεύτερο ήταν το οικογενειακό κλίμα που είναι το καλύτερο για έναν επαγγελματία αθλητή. Φυσικά ο κόσμος είναι φανταστικός. Έχω υποφέρει πολλά χρόνια εκεί, ειδικά τον πρώτο χρόνο, και είμαι πολύ ευχαριστημένος πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια».

Σε άλλες του δηλώσεις λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είχε πει «Ο κόσμος με σέβεται, νιώθω ότι πλέον είναι οικογένειά μου».

Ωστόσο χρειάστηκαν λίγες ώρες για να μετατραπεί ο διεθνής Έλληνας γκαρντ από λαϊκός ήρωας σε... κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα των οπαδών της πρωταθλήτριας Τουρκίας που δεν του συγχώρεσαν το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας ο οποίος δεν κράτησε το πανό που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ, πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Μπεσίκτας.

Από το βράδυ της Κυριακής γύρω από το όνομα του Σλούκα έχει σηκωθεί πολύ... σκόνη, με τα τελευταία νέα από την Κωνσταντινούπολη να αναφέρουν ότι η διοίκηση της Φενέρ (υπό την πίεση μεγάλης μερίδας των οπαδών της) ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις από τον αθλητή εν είδει απολογίας, καθώς ο πρόεδρος Αλί Κοτς και το διοικητικό συμβούλιο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο με το συγκεκριμένο θέμα.

Μόνο που η συγκεκριμένη είδηση αποδείχθηκε αργά το βράδυ ότι πρόκειται για fake news καθώς από το περιβάλλον του αθλητή δήλωναν άγνοια για το ζήτημα της απολογίας.

Κλείσιμο
«Δεν υπάρχει καμία κλήση σε απολογία και γενικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να ειπωθεί γενικά για το συγκεκριμένο θέμα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε κι είναι λογικό να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι...

Κι ίσως το κλειδί για το πάγωμα των όποιων αντιδράσεων να κρατά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει (δημοσίως τουλάχιστον) θέση. Προφανέστατα το ποστάρισμα του βοηθού του Ερντέμ Τσαν, ο οποίος κάλυψε πλήρως τον Έλληνα άσο, έγινε με τις ευλογίες του, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως αν χρειαστεί θα παρέμβει και ο ίδιος για να κλείσει μια και καλή το συγκεκριμένο θέμα.

Το χρονικό της οργής
Το βράδυ της Κυριακής 10/11 η Φενέρ υποδέχθηκε την Μπεσίκτας και οι παίκτες κατά την είσοδο τους κρατούσαν ένα πανό τιμώντας τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό», έγραφε το μήνυμα, αλλά ο μόνος που δεν το ακούμπήσε ήταν ο Κώστας Σλούκας με το βίντεο να γίνεται viral με τους φίλους της Φενέρ να «ξεσηκώνονται» και να κάνουν διάφορα άσχημα σχόλια κάτω από την σχετική ανάρτηση της ομάδας στο twitter.

Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας πως ήταν δικαίωμά του να μην το κρατήσει και πως δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του, όσο είναι στην τούρκικη ομάδα.

Κάτι που επανέλαβε κι ο ίδιος με δήλωση του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρ και η οποία ανέφερε:
«Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι' αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια και παλεύω γι' αυτές. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ' αυτή τη χώρα και τη γνωρίζω. Πάντα το σέβομαι αυτό. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά βρίσκομαι είμαι εδώ κάθε μέρα και παλεύω για τη Φενέρ, που εκπροσωπεί την Τουρκία».

Δείτε βίντεο: Σλούκας: Καμία ενημέρωση από την Φενέρ για απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ
Σλούκας: Καμία ενημέρωση από την Φενέρ για απολογία επειδή δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης