Bundesliga, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου 5-1: Ισοπέδωση πριν τον Ολυμπιακό

Bundesliga, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου 5-1: Ισοπέδωση πριν τον Ολυμπιακό

Η Άιντραχτ διέλυσε τη Μπάγερν με 5-1 στη Φρανκφούρτη και υποχρέωσε τους Βαυαρούς σε μια από τις χειρότερες ήττες τους στη Bundesliga-Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης

043_dpa-pa_191102-99-553486_dpai
H Μπάγερν ήταν τραγική, χωρίς αρχή και τέλος και λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο ισοπεδώθηκε από την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης διέλυσε με 5-1 τους Βαυαρούς, οι οποίοι είχαν ως... ελαφρυντικό το γεγονός πως από το 9ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Η αντίπαλος των Πειραιωτών έπεσε στην 4η θέση, ενώ η τελευταία φορά που είχε παθητικό 16 τερμάτων έπειτα από δέκα ματς... χάνεται τη σεζόν 2008-09 (πρωταθλήτρια η Βόλφσμπουργκ.

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το ματς για την Μπάγερν, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόατενγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Άιντραχτ εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή, πίεσε και στο 25' άνοιξε το σκορ με τον Κόστιτς. Μάλιστα, οκτώ λεπτά αργότερα ο Σόου πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Η Μπάγερν απάντησε με τον συνήθη ύποπτο, μιας και στο 37' από ασίστ του Ντέιβις ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 2-1. Οι Βαυροί είχαν την κατοχή, αλλά τα πολλά λάθη στην άμυνα έφεραν την κατάρρευση. Στο 49' ο Άμπραχαμ πέτυχε το 3-1, ενώ στο 60' ο Νόιερ είχε απίθανη επέμβαση στη σουτάρα του Ντοστ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 61' από ασίστ του Κόστιτς ο Χιντερέγκερ σημείωσε το 4-1. Οι Βαυαροί τα είχαν χαμένα και δεν μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στις εντυπωσιακές αντεπιθέσεις της Άιντραχτ. Στο 85' ήρθε το... τελευταίο χτύπημα, όταν από πάσα του Σίλβα ο Πασιένσια διαμόρφωσε το 5-1 κι έκανε την παραμονή του Κόβατς στον πάγκο της Μπάγερν ακόμα πιο δύσκολη!

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης