Premier League, Σαουθάμπτον-Λέστερ 0-9: Απίστευτο ιστορικό ρεκόρ από την παρέα του Βάρντι!

Premier League, Σαουθάμπτον-Λέστερ 0-9: Απίστευτο ιστορικό ρεκόρ από την παρέα του Βάρντι!

Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν αρχίσει να αποχωρούν από το 20ό λεπτό, με το σκορ να βρίσκεται ήδη στο 0-3 - Το ημίχρονο  έκλεισε με άλλα δύο γκολ για τις «Αλεπούδες», ενώ Αγιόζε Πέρεζ και Βάρντι πέτυχαν χατ-τρικ!

leicester
Μια Λέστερ από... άλλο πλανήτη εμφανίστηκε στο «Saint Mary» και διέσυρε με το εκκωφαντικό 9-0 την Σαουθάμπτον, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 12′.



Οι «Άγιοι» έκαναν... καταστροφικό ξεκίνημα απέναντι στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και στο 19' βρέθηκαν να χάνουν 3-0 (ενώ αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπερτράν, από το 12ο λεπτό της αναμέτρησης).

Ήδη από το ημίχρονο, η Λέστερ είχε πάρει προβάδισμα με 5-0 στην έδρα της αντιπάλου της, σπάζοντας μια σειρά από ρεκόρ. Η ομάδα του Ρότζερς έγινε μόλις η δεύτερη στην ιστορία της Premier League -μετά τη Μάντσεστερ Σίτι το 2010- που προηγήθηκε με τουλάχιστον πέντε γκολ στο πρώτο μέρος σε εκτός έδρας ματς!

Ακόμα, οι «αλεπούδες» σημείωσαν τουλάχιστον πέντε γκολ σε εκτός έδρας αγώνα για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 1984! Από την άλλη, οι «Άγιοι» δέχθηκαν πέντε τέρματα σε εντός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά από τον Μάιο του 1982!

Κλείσιμο
Με το εκτός έδρας 9-0, δε, η Λέστερ ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Premier League, που ήταν το εντός έδρας 9-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ίπσουιτς στις 4 Μαρτίου του 1995!

Χατ-τρικ πέτυχαν οι Αγιόζε Πέρεζ και Τζέιμι Βάρντι για τις «Αλεπούδες», που... σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης