Premier League: Απέρριψε πρόταση να πουλήσει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς
Ρεπορτάζ στην Αγγλία θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να λέει «όχι» στην προσφορά κινέζικου κονσόρτιουμ για την παραχώρηση των μετοχών του στην Τσέλσι
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, απέρριψε την πρόταση που δέχθηκε από κονσόρτιουμ το οποίο εδρεύει στην Άπω Ανατολή, προκειμένου να παραχωρήσει τους «μπλε», ενώ συνεχίζει να αξιώνει τουλάχιστον 3 δισεκατομμύρια λίρες!
Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν έχει εμφανιστείς τα επίσημα του «Στάμφορντ Μπριτζ» εδώ και μήνες λόγω της διαμάχης του με την βρετανική Κυβέρνηση με θέμα την visa του.
Η «Daily Telegraph» ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Αμπράμοβιτς δέχθηκε μια δελεαστική προσφορά για να πουλήσει την Τσέλσι, στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά αποφάσισε να μην την αποδεχτεί...
«Υπήρξε καταρχήν μια ανταλλαγή απόψεων, αλλά ήμασταν αρκετά μακριά στο κομμάτι της αξιολόγησης», ανέφερε ο ίδιος.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.