Πρόεδρος Κάλιαρι για Λουκάκου: Δεν είναι λύση να κλείνουν οι εξέδρες εξαιτίας ρατσιστικών φαινομένων

Πρόεδρος Κάλιαρι για Λουκάκου: Δεν είναι λύση να κλείνουν οι εξέδρες εξαιτίας ρατσιστικών φαινομένων

«Δεν είναι λύση να κλείνουν απλά οι εξέδρες. Οι stewards θα πρέπει να αναφέρουν εκείνους που προβαίνουν σε τέτοια συμπεριφορά και να ενημερώνουν την Αστυνομία στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τομάσο Γκιουλίνι

lukaku_ratsismos
Αυστηρότητα, μηδενική ανοχή και σοβαρές λύσεις στο μείζον πρόβλημα του ρατσισμού στο γήπεδο θέλει να δει ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Γκιουλίνι, έπειτα από το τελευταίο περιστατικό με τους οπαδούς της ομάδας του και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης από τον κόσμο της Κάλιαρι που γι' ακόμα μια φορά έδειξε πως επιλέγει τις διακρίσεις και το χρώμα των ανθρώπων για να προκαλέσει τον εκάστοτε αντίπαλο...

Σε αντίθεση με τους οπαδούς της Ίντερ που... κατά κάποιον τρόπο υπερασπίστηκαν τους ρατσιστές οπαδούς της Κάλιαρι, ο πρόεδρος της ομάδας, Τομάσο Γκιουλίνι ανέφερε:

«Δεν είναι λύση να κλείνουν απλά οι εξέδρες. Οι stewards θα πρέπει να αναφέρουν εκείνους που προβαίνουν σε τέτοια συμπεριφορά και να ενημερώνουν την Αστυνομία στο γήπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε με πολύ σοβαρό τρόπο. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε βίντεο και να προσπαθούμε να διαβάσουμε χείλη για να δούμε ποιος λέει τι και αν αφορά κάτι ρατσιστικό. Πρέπει να ενημερωθεί και ο υπόλοιπος υγιής κόσμος για να έχει το νου του αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δίπλα του. Δεν είναι πόλη ρατσιστών το Κάλιαρι. Λυπάμαι που έχει δοθεί αυτή η εντύπωση. Ελπίζω να μην τιμωρηθούμε...».

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης