Δείτε πώς ο Χανιώτης πρωταθλητής Απόστολος Παπαστάμος «έσπασε τα χρονόμετρα» στη Βουδαπέστη και με ένα ασύλληπτο παγκόσμιο (εφήβων) και πανελλήνιο (ανδρών) ρεκόρ "έγραψε" ιστορία.
Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων δεν άφησε κανένα περιθώριο, σπάζοντας όλα τα κοντέρ, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, με επίδοση 4:11.93.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα