Χρυσός στα 400μ. μικτής ατομικής στο παγκόσμιο εφήβων ο Απόστολος Παπαστάμος

Χρυσός στα 400μ. μικτής ατομικής στο παγκόσμιο εφήβων ο Απόστολος Παπαστάμος

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων

papastamos-kolm
Ο Απόστολος Παπαστάμος έγραψε για ακόμα μία φορά ιστορία, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου στα 400μ μικτή ατομική, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό το αγώνισμα.

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων δεν άφησε κανένα περιθώριο, σπάζοντας όλα τα κοντέρ, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, με επίδοση 4:11.93.

Ο νεαρός κολυμβητής είναι αδιαμφισβήτητα ανίκητος στη μικτή ατομική και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Την πρώτη τριάδα πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37.

Στα 50μ πρόσθιο, ο Αρκάδιος Ασπουγαλής πέτυχε τον 3ο ταχύτερο χρόνο στον ημιτελικό με 27.98 και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, δίνοντας ελπίδες για ακόμα ένα μετάλλιο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης