Ένας-ένας αρχίζουν να μαζεύονται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αφού από την Τρίτη (20/8) θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά και η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν
Μία μέρα με την άφιξη του Ουέσλι Τζόνσον, ο οποίος ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον... χορό και του Μπεν Μπέντιλ τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/8) σειρά παίρνουν άλλοι... τέσσερις παίκτες των «πρασίνων».
Ο Ράιον Μπράουν ο οποίος αναμένεται το πρωί στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν οι Τζέικ Ουάιλι, Τζίμερ Φριντέτ και Ταϊρίς Ράις. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά και στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η «πρώτη» συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ ενόψει της νέας σεζόν.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.