Ντουρμισάι: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε κόντρα στην Πλζεν»

Ντουρμισάι: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε κόντρα στην Πλζεν»

Την πίστη του για πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε ο Φιορίν Ντουρμισάι, τονίζοντας –ενόψει Νότιγχαμ Φόρεστ- ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν να αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους

4838243
Ο Φιορίν Ντουρμισάι έδωσε το στίγμα του ενόψει του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και των κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Βικτόρια Πλζεν, έπειτα και από το 1-1 με το Αμβούργο.

Ντουρμισάι αποκλειστικά στο One Channel: Ανυπομονούμε να παίξουμε στο πλευρό των φιλάθλων μας


Για το φιλικό της Τετάρτης με τους Γερμανούς: «Ξέραμε εξ’ αρχής ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα το Αμβούργο. Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό. Στην αρχή, μέχρι να εκτελεστεί το πέναλτι που κερδίσανε, δεν πατούσαν τόσο καλά στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί και σκοράραμε το γκολ στο 87’ και ατυχήσαμε στη συνέχεια με ένα τυχερό γκολ».

Αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών: «Ανυπομονούμε να παίξουμε μέσα στο γήπεδό μας, με τους φιλάθλους μας, και από εκεί και πέρα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό πριν από το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν. Προσπαθούμε τόσο καιρό να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί και επιθετικά και αμυντικά και θα καταφέρουμε να προκριθούμε», τόνισε ο 22χρονος επιθετικός στον «One TV».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς: «Οι παλιοί παίκτες μας έβαλαν κατευθείαν μέσα στο κλίμα. Από εκεί και πέρα κύλησε πάρα πολύ καλά η προετοιμασία. Τα φιλικά ήταν δυνατά και κρατάμε ως θετικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλό «φεγγάρι» και αυτό θα το δείξουμε και στο Καραϊσκάκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης