Ο Ολυμπιακός έκλεισε οριστικά τον Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός έκλεισε οριστικά τον Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης τον Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να κλείσει και τυπικά τον παίκτη σε μία κίνηση που ενισχύει τα μετόπισθεν του

semedo_1
Οι νεότερες ενδείξεις και πληροφορίες για την υπόθεση του 25χρονου στόπερ που έδειχναν να παίρνει άκρως θετική τροπή για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται.

Όλα πήγαν κατ' ευχήν με τις πληροφορίες να μιλούν για αγορά του παίκτη (σ.σ. ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στο να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ενώ άλλες πηγές έκαναν λόγο για κόστος στα 4.5 εκατ. ευρώ) από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Σεμέδο θα είναι στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (23.15 με πτήση από Λισσαβώνα) και θα περάσει από ιατρικά για να υπογράψει την Τετάρτη ούτως ώστε από την Πέμπτη να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από μέρους των Πειραιωτών υπό την έννοια πως ήταν ένας παίκτης που ήθελε εξαρχής ο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνάς του.

Πέρυσι ο Σεμέδο, ο οποίος είναι 25 ετών με ύψος 1.89 είχε αγωνιστεί δανεικός στην Ρίο Άβε έχοντας 26 συμμετοχές με 2 γκολ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης