Παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων στον ακοντισμό πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης η Ελίνα Τζένγκο στην Χαλκιδική, στέλνοντας το ακόντιό της στα 65.90 m.
Η μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής κατέρριψε έτσι το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ που ήταν 63.50 m και συνέχισε τις μεγάλες διακρίσεις (1η Παγκόσμια Σχολική νίκη – Γυμνασιάδα Μαρόκο 2018, και 1η θέση στου Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018 Μπουένος Άιρες ).
Τη χθεσινή διάκριση η Ελίνα Τζένγκο πέτυχε στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας –Κύπρου σχολικού έτους 2018-2019 στην τελική (Γ Φάση) των αγώνων, η οποία ανατέθηκε από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Ιωαννίνων.
«Ήρθε επιτέλους το ρεκόρ, τόσο καιρό το περιμέναμε. Φέτος είμαι τελευταία χρονιά κορασίδα, ήθελα να κάνω το ρεκόρ, γιατί ήξερα πως είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Τα κατάφερα, είμαι πολύ χαρούμενη», είπε η Τζένγκο, μετά την επίτευξη του παγκοσμίου ρεκόρ, ενώ τόνισε ότι στόχος της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 δεν είναι απλά μια θέση στο βάθρο, αλλά το χρυσό μετάλλιο.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.