Ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε οπαδό της Ρεν - Δείτε βίντεο

Ο Νεϊμάρ επιτέθηκε σε οπαδό της Ρεν - Δείτε βίντεο

Οπαδός της Ρεν προσέβαλε τον Νεϊμάρ και συμπαίκτες του, με τον Βραζιλιάνο να του αρπάζει το κινητό και να τον απωθεί

neima-ren
Άναψαν τα αίματα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Την ώρα που οι παίκτες της Παρί ανέβαιναν στα επίσημα για να πάρουν τα μετάλλια των ηττημένων, ένας οπαδός της Ρεν που βρισκόταν κοντά άρχισε να τους χλευάζει και να καταγράφει τα πάντα από το κινητό.

Έβρισε τον Μπουφόν, τον Βεράτι (αποκαλώντας τον ρατσιστή) και τον Κουρζάβα, ενώ όταν πέρασε από μπροστά του ο Νεϊμάρ φώναξε «μάθε να παίζεις ποδόσφαιρο». Ο Βραζιλιάνος σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του δεν αδιαφόρησε, άρπαξε το κινητό από το χέρι του οπαδού και τον απώθησε, προτού απομακρυνθεί με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν.


Neymar da soco em torcedor

Neymar frappe un supporter Rennais ! Rennes PSG 2019


Η Ρεν έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό νικώντας με 6-5 στα πέναλτι την Παρί στο «Σταντ ντε Φρανς» της πρωτεύουσας.

Οι πρωταθλητές έδειχναν να φτάνουν «σβηστά» στο νταμπλ, όταν προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, με τα τέρματα του Ντάνι Άλβες στο 13’ και του Νεϊμάρ στο 22’. Όμως το αυτογκόλ του Κιμπεμπέ στο 40’ έβαλε ξανά στο κόλπο τη Ρεν, που ισοφάρισε στο 66’ με τον Έντσον Αντρέ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου δεν άλλαξε τίποτα πέρα από την αποβολή του Κιλιάν Εμπαπέ για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο 119’.

Κλείσιμο
Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου Αρεολά και Κούμπεκ για Παρί και Ρεν αντίστοιχα αδυνατούσαν να αποκρούσουν κάποια προσπάθεια.

Η Ρεν ευστόχησε με τους Νιάνγκ, Μπεν Αρφά, Γκρενιέ, Σιλικί και Μπενσεμπαϊνί, ενώ η Παρί με τους Καβάνι, Άλβες, Παρέδες, Μπερνάτ και Νεϊμάρ. Ο Σαρ έκανε το 6-5 για τη Ρεν, αλλά ο Ενκουκού σούταρε ψηλά άουτ στέφοντας τη Ρεν Κυπελλούχο για πρώτη φορά μετά το 1971!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης