Μπιτς Βόλεϊ: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Τσοπούλου, Μαναβή

Μπιτς Βόλεϊ: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Τσοπούλου, Μαναβή

Νέα νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά στο τουρνουά ενός αστεριού που διεξάγεται στο Μπαταμπάνγκ της Καμπότζης για την εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ

IMG_2295
IMG_2297
IMG_2296
Έχοντας πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στον 3ο όμιλο του κυρίως ταμπλό οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Δήμητρα Μαναβή αντιμετώπισαν τις Ισραηλινές Στάρικοβ, Ντέιβ τις οποίες νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-19) μετά από μεγάλη μάχη 35 λεπτών.

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε ιδιαίτερα καλά, αλλά τα καταφέραμε. Προσωπικά ένιωθα πιεσμένη γιατί είχε μπει ένα ‘πρέπει να νικήσουμε’ από τον εαυτό μας και ήμουν αρκετά σφιγμένη, όμως ακόμη κι όταν οι αντίπαλοι μας πήραν μια διαφορά δύο πόντων ποτέ δεν χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα», είπε η Δήμητρα Μαναβή με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου να συμπληρώνει: «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και στα κρίσιμα σημεία δείξαμε μεγάλη πίστη σιγουριά πετυχαίνοντας το βασικό μας στόχο που ήταν να βρεθούμε στα μετάλλια».

Έτσι το ελληνικό δίδυμο προκρίθηκε στον αυριανό ημιτελικό (05:00, ξημερώματα Κυριακής) όπου θα αντιμετωπίσει τις Σακουράκο/Κουμάντα (Ιαπωνία) ενώ τον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν οι Ντίκστρα/Χάους (ΗΠΑ)-Ισιτσούμπο/Σίμπα (Ιαπωνία).

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα με την οποία κάναμε προπονήσεις όταν ήρθαμε εδώ στο Μπαταμπάνγκ και για να τις κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα και κυρίως με απόλυτη συγκέντρωση», τόνισαν Κωνσταντίνα και Δήμητρα…
Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης